Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Duiven Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Duiven

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

DUIVEN

Afvoer verstopt Duiven?

Afvoer verstopt Duiven? Er zijn veel middelen en gereedschappen die kunnen helpen met ontstoppen van een verstopte afvoer. Het kan soms onduidelijk zijn wat nou wel en niet werkt. Daarom proberen we je te helpen met een oplossing. Op deze pagina staan tips die je kunnen helpen!

Kom je er zelf toch niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt Duiven? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Neem dan snel en vrijblijvend contact op via 0316 201 922 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Duiven

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Duiven? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

De specialisten van Ontstoppen Duiven kunnen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij naar een passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Je kunt ons ook altijd bellen voor een vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Duiven lost het voor je op! Wij zijn te bereiken via  0316 201 922 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Duiven Logo
Loodgieter ontstoppen Duiven afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Als je ziet dat jouw afvoer niet meer doorloopt,  heeft dit waarschijnlijk alles te maken met een verstopping, is groot. In sommige gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Ons team met ervaren specialisten, hebben daarom een aantal waardevolle tips voor jou.

Is jouw riool verstopt? Bel ons voor een snelle service op 0316 201 922. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Een verstopping vormt zich vaak bij de afvoer van elektrische apparaten, bijvoorbeeld bij de vaatwasser of wasmachine. Vaak ligt het probleem dan bij de filter. Je kan deze zelf makkelijk controleren.

Hoe werkt dit? Haal de filter uit het apparaat. Wanneer je erachter komt dat de filter vies is, reinig deze dan met warm water. Wanneer de filter weer droog is, kun je deze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Duiven
Afvoer verstopt Duiven

Sifon

Sifon legen

De meeste afvoeren zijn voorzien van een sifon (ook wel zwanenhals). Een sifon is de stankafsluiter op afvoerbuizen. Het kan voorkomen dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Wanneer dit het geval is, hoopt afval zich op binnen in de sifon. Hierdoor heeft het water geen doorgang meer.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? De sifon is eenvoudig los te halen. Spoel deze uit met warm water. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere optie is een reiniging met zuiveringszout (baking soda).

Hoe werkt dit? Vul een emmer met warm water. Voeg hier zuiveringszout aan toe en giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat kan je dit het best een nachtje laten inwerken.

Tip! Voor een sterk effect, raden wij aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Is het nog niet gelukt om je riool zelf te ontstoppen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Duiven.

Ontstoppen Duiven Leiding
Riool ontstoppen Duiven graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer te verhelpen is door gebruik te maken van de ouderwetse plopper.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de afsluiting. Beweeg de plopper vervolgens op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Wilt u extra hulp of advies nodig? Bel met Ontstoppen Duiven om jouw klus te bespreken met één van onze ervaren loodgieters via 0316 201 922.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan een verstopping ook proberen te verhelpen door middel van een ontstoppingsveer.

Hoe doe je dit? De bedoeling is dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Doe dit wel met voorzichtig, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste (voorzichtig) duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert. Wanneer je de veer verwijderd hebt, kan je de afvoer nog doorspoelen met water

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water gelijk weg? Dan is de verstopping succesvol ontstopt.

Lukt het niet? Bel ons dan via 0316 201 922. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Duiven
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Om een verstopping aan te pakken, moet je eerst nagaan wat de oorzaak van de verstopping is, en waar de verstopping precies zit.

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een leidingbreuk kan ook de oorzaak zijn van de verstopping. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Ook bij een aardverschuiving, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar Ontstoppingsdienst Duiven op 0316 201 922.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je doorspoelt. Het is zeer slecht om dingen als frituurvet, olie of etensresten door te spoelen.

Verstoppingen ontstaan vaak geleidelijk. Het is goed om eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Wij maken gebruik van goede meetinstrumenten die het een stuk makkelijker maken de staat van de afvoer te controleren. Wij staan dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0316 201 922.

Loodgieter Duiven Ontstoppen
WC ontstoppen Duiven

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Heb jij te maken met een verstopte afvoer? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen hangt van een aantal factoren af; namelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor betrouwbare en eerlijke prijzen zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0316 201 922.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-duiven

WC verstopt

Last van een verstopte wc en woon je in Duiven of omstreken? Dan ben je hier op de goede plek. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-duiven-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Duiven

Is je afvoer verstopt? En woon je in Duiven en omstreken? Maak snel een afspraak en wij staan binnen no-time bij je op de stoep!

loodgieter-in-duiven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Duiven

Wil je problemen in het riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Maak snel een afspraak voor een inspectie! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-duiven-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Duiven voor een afspraak.

Loodgieter Duiven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Duiven! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Duiven

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Duiven en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0316 201 922. Ontstoppingsdienst Duiven heeft een team ervaren loodgieters klaarstaan om je te helpen!

Verstopping Duiven

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Duiven

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Duiven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Duiven. Bedankt voor de snelle service!

Jumbo Duiven

Bij ons heeft Ontstoppen Duiven de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Voetbalvereniging D.V.V.

Erg goede en snelle service bij Ontstoppen Duiven BV. Bedankt voor de klantvriendelijkheid!

Brandweerkazerne Duiven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0316 201 922

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Duiven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Duiven